Ontwikkeling staat centraal bij Lakwijk Kunststoffen

Cedric is student en de zoon van één van onze gewaardeerde collega’s. Ook is hij onderdeel van ons team, omdat hij regelmatig bij bedrijfsactiviteiten ondersteunt. Voor zijn opleiding aan de pabo kreeg Cedric de kans een minor te volgen in Noorwegen.
Uiteraard hebben we hem daar graag een beetje bij geholpen.

Cedric over zijn minor in Noorwegen;
'In het begin van januari 2024 kreeg ik de kans om één van de mooiste minors te volgen die de opleiding aanbiedt; namelijk naar Noorwegen. Wij (Milan en ik) zijn op onderzoek gestuurd om hier het outdoor learning en friluftsliv (vrije Noorse leven) te volgen. Binnen deze minor leren we verschillende aspecten van het binnen en buiten lesgeven en overleven.
We leren hoe je om moet gaan met barre weersomstandigheden wanneer je wilt kamperen en wat je moet doen als iemand EHBO nodig heeft.
Naast de zaken binnen school geeft Noorwegen mij ook de kans om aan mijzelf te werken, voor het eerst uit huis wonen, waarbij ik mijn eigen prakkie moet maken, de was moet doen ect.
Lakwijk heeft ervoor gezorgd dat ik er warmpjes bij zat toen ik ver onder het vriespunt in mijn zelfgebouwde iglo zat…. Zij hebben mij voorzien van de hoogste kwaliteit kleding voor in het mooie noorden. Hier wil ik ze daarom ook vriendelijk voor bedanken!

Mark, René en natuurlijk het hele team van Lakwijk, ontzettend bedankt!'

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

We staan u graag te woord!