Oplossingen in kunststoffen voor

sign & creation

Lakwijk biedt u hoogwaardige kunststof producten volgens uw specifieke wensen.

Allerlei communicatieve uitingen kunnen in kunststof gevormd worden. Dat kan variëren van vlak plaatmateriaal ten behoeve van (reclame-)boodschappen tot aan bewegwijzering, uitgefreesde letters en logo’s, displays maar ook bijvoorbeeld awards en bijzondere kunstobjecten.

Bekijk ook onze oplossingen voor scheepsbouw, bouw en interieur en voor machinebouw.

Reclame, signalering, display en kunst

Kunststof plaatmateriaal wordt al sinds jaar en dag ingezet als drager van reclame-uitingen. Lakwijk kan alle typische fraaie reclamekunststoffen leveren zoals acrylaat (Plexiglas), volkern, polystyreen, geschuimd PVC, Dibond of andere materialen. Onderscheidend zijn we als er materiaal op maat moet worden geleverd of als er behoefte is aan toegevoegde waarde in de vorm van een bewerking op maat. Daarbij valt te denken aan een gatenpatroon, buigingen, polijsten, verlijmingen of het frezen van contouren. De creativiteit van de klant gekoppeld aan onze functionele creativiteit, kennis van kunststoffen en technische mogelijkheden, opent een wereld van mogelijkheden.

Veel kunststoffen zijn gemakkelijk te bewerken en desgewenst verkrijgbaar in allerlei kleuren, waardoor eenvoudig bepaalde vormen of objecten gerealiseerd kunnen worden. Er worden kunstobjecten vervaardigd van kunststof, al of niet in combinatie met andere materialen. Beeldhouwen in glashelder plexiglas is daarvan ook een voorbeeld. Er worden ook kappen, afdekkingen of stolpen gemaakt om over 3D kunstobjecten te plaatsen. 

Bouw7 Lakwijk Producten190052

Enkele voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

We staan u graag te woord!