Over Lakwijk Kunststoffen

Lakwijk biedt oplossingen in kunststoffen

Kunststof Groothandel

Lakwijk Kunststoffen BV is groothandel in kunststof halffabrikaten en maakt hiernaast kwalitatief hoogstaande eindproducten volgens opgegeven maten, schets of technische tekening. Enkelstuks tot grote series. Complex tot eenvoudig. Levertijden zijn kort en uiterst betrouwbaar.

Bewerker op maat

Lakwijk kan alle kunststoffen in het assortiment op maat zagen en als halffabricaat op maat leveren. We zijn echter ook in staat om plaat, staf en buis volgens tekening te bewerken tot eindproduct. De klant komt met een idee, een schets, een tekening of simpelweg met een probleem bij ons. Samen komen we dan vaak tot een oplossing op maat.

Mogelijkheden kunststofbewerking

Succesformule

Lakwijk wil voor klanten een partner zijn waar alle vraagstukken op het gebied van kunststof neergelegd kunnen worden. De verschillende materialen, bewerkingen, eindproducten hoeven niet versnipperd ingekocht te worden maar zijn onder één dak te vinden. De klant weet dat er een betrouwbare partner is die de juiste kennis in huis heeft en het totaalpakket kan verzorgen en kan ontzorgen. Het liefst wil Lakwijk logistiek en administratief zelfs een onderdeel van de keten van de klant worden. Technische kennis leveren, just-in-time leveren, eventuele problemen oplossen, totaalpakket verzorgen en soepel samenwerken op basis van een persoonlijke relatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

073 6211025
of bekijk onze contactpagina