Lakwijk breidt uit met een nieuw pand

Allerlei vormen van communicatie kunnen in kunststof gevormd worden. Dat kan variëren van vlak plaatmateriaal ten behoeve van (reclame-)boodschappen tot aan bewegwijzering, uitgefreesde letters en logo’s, kunstobjecten.

Lakwijk Kunststoffen BV heeft uitgebreid door het pand naast het bestaande pand erbij te nemen. Buurman Stagelight is verhuisd en hun pand op nummer acht is bij het pand van Lakwijk op nummer zes getrokken.

Er is een corridor gebouwd en op dit moment wordt een optimale ingebruikname van de extra ruimte stapsgewijs gerealiseerd. De productie en leverbetrouwbaarheid mogen namelijk niet lijden onder de interne veranderingen natuurlijk.

Door de gestage groei van het bedrijf, was het te voorzien dat op enig moment in de komende jaren, het bestaande pand te krap zou gaan worden. Ondanks de grote verbouwing en uitbreiding in 2008, zou dat al op relatief korte termijn een uitdaging kunnen gaan vormen. De mogelijkheid om het pand van de buren erbij te trekken, was daarom een kans om niet te laten passeren.

Met deze stap kan Lakwijk de komende jaren de ontwikkeling voortzetten en hebben we de mogelijkheid om mee en voorop te gaan in de ontwikkelingen op de markt en in de technologie.

Voorlopig heeft het in het gebruik nemen van het nieuwe pand alleen nog uitbreiding van magazijnruimte en optimalisatie van het machinepark als gevolgen. Het bezoeken van ons pand voor afhalen, laden, lossen of koffie drinken, gaat en “voelt” nog gewoon vertrouwd. We houden u op de hoogte.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

We staan u graag te woord!