Transparante scheidingswanden

Creëer een veilige werkplek met de transparante scheidingswanden van Lakwijk in tijden van corona. Wij produceren hoogwaardige oplossingen voor uiteenlopende branches. De glasheldere kunststof wanden beschermen uzelf en uw klanten tegen virussen en bacteriën zonder het zicht te ontnemen. Zo kunt u op een veilige afstand toch open en persoonlijk communiceren. Bovendien verbeteren de spatschermen de akoestiek in de ruimte. Een bijkomend voordeel naast de veiligheid.
Mark Lakwijk Directie / HR

TOEPASSINGEN

Transparante scheidingswanden gaan op in elk interieur en zijn een meerwaarde voor de ruimte. Het preventieve karakter garandeert een veilig en prettig werkklimaat op kantoor, achter de balie, in de spreekkamer, de wachtruimte, de winkel, de showroom en het klaslokaal.

MAATWERK AFSCHERMING

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten op maat. Allereerst brengen we de specifieke eisen van de klant in kaart en geven we passend materiaaladvies. Vervolgens produceren we kunststof scheidingswanden volledig naar wens van de opdrachtgever. Het resultaat is van topkwaliteit: licht van gewicht, slagvast, glashelder en veilig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

073 6211025
of bekijk onze contactpagina