Blog

Wetenswaardige artikelen over onze knowhow

Meedenken en adviseren vanuit kennis en kunde

| Petra Gorter-Schellekens Meedenken en adviseren vanuit kennis en kunde Lakwijk levert geen standaard eindproduct. We zijn groothandel in halffabricaat (plaat, staf, buis) en leveren maatwerk. We bewerken halffabricaat volgens tekening volledig naar wens van de klant. Enkelstuks, kleine of grote series, dat maakt niet uit.

Hoogwaardige transparante scheidingswanden

| Mark Lakwijk Hoogwaardige transparante scheidingswanden Creëer een veilige werkplek met de transparante scheidingswanden van Lakwijk Kunststoffen. Wij produceren oplossingen voor uiteenlopende branches.

Materiaal in beeld: Ertalyte® PET-P

| Michel van Agteren Materiaal in beeld: Ertalyte® PET-P Er zijn erg veel soorten kunststoffen. Iedere kunststof vormt voor weer andere uitdagingen een ideale oplossing. De mogelijkheden en toepassingen zijn nagenoeg eindeloos. Lakwijk is er om gids te zijn in de wereld van kunststoffen. Af en toe zetten we een specifiek materiaal in de schijnwerpers. Vandaag is dat Ertalyte® PET-P.

Kijk op Kunststof: krasgevoelig

| Leon Eikemans Kijk op Kunststof: krasgevoelig Kunststoffen hebben hele gunstige eigenschappen. Er zijn daarentegen ook aandachtspunten bij het inzetten van kunststof en het maken van een materiaalkeuze. Glas, metaal en hout zijn krasgevoelig maar ook bepaalde kunststoffen krassen gemakkelijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

073 6211025
of bekijk onze contactpagina