Blog

Wetenswaardige artikelen over onze knowhow

Meedenken en adviseren vanuit kennis en kunde

| Petra Gorter-Schellekens Meedenken en adviseren vanuit kennis en kunde Lakwijk levert geen standaard eindproduct. We zijn groothandel in halffabricaat (plaat, staf, buis) en leveren maatwerk. We bewerken halffabricaat volgens tekening volledig naar wens van de klant. Enkelstuks, kleine of grote series, dat maakt niet uit.

Transparante scheidingswanden

| Mark Lakwijk Transparante scheidingswanden Creëer een veilige werkplek met de transparante scheidingswanden van Lakwijk in tijden van corona. Wij produceren hoogwaardige oplossingen voor uiteenlopende branches. De glasheldere kunststof wanden beschermen uzelf en uw klanten tegen virussen en bacteriën zonder het zicht te ontnemen. Zo kunt u op een veilige afstand toch open en persoonlijk communiceren. Bovendien verbeteren de spatschermen de akoestiek in de ruimte. Een bijkomend voordeel naast de veiligheid.

Materiaal in beeld: Ertalyte® PET-P

| Michel van Agteren Materiaal in beeld: Ertalyte® PET-P Er zijn erg veel soorten kunststoffen. Iedere kunststof vormt voor weer andere uitdagingen een ideale oplossing. De mogelijkheden en toepassingen zijn nagenoeg eindeloos. Lakwijk is er om gids te zijn in de wereld van kunststoffen. Af en toe zetten we een specifiek materiaal in de schijnwerpers. Vandaag is dat Ertalyte® PET-P.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

073 6211025
of bekijk onze contactpagina