Schaarste POM

Er zijn erg veel soorten kunststoffen. Iedere kunststof vormt voor weer andere uitdagingen een ideale oplossing. De mogelijkheden en toepassingen zijn nagenoeg eindeloos. Lakwijk is er om gids te zijn in de wereld van kunststoffen. Af en toe zetten we een specifiek materiaal in de schijnwerpers. Vandaag is dat DURATRON PAI.

We hebben uitstekende inkoopkanalen en een strategische voorraad, maar er kan een moment komen waarop we een gevraagd formaat of een gevraagde uitvoering in POM niet binnen de gewenste termijn kunnen leveren. Gelukkig zijn er alternatieve oplossingen voor nagenoeg alle toepassingen waarin POM een goede oplossing is.

Afhankelijk van de eisen die gesteld worden aan het materiaal in de specifieke toepassing, kunnen nylon ofwel polyamide (PA), HMPE 1000 en bijvoorbeeld en vooral ook PET-P een uitstekende oplossing zijn. PET-P van onze leverancier Mitsubishi heeft de merknaam Ertalyte

Wij hebben alle kennis in huis om u in een dergelijke situatie van het juiste advies en een geschikt alternatief te voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

We staan u graag te woord!