23 November 2018

Wij heten welkom: Ilja Sabel

Vanuit een succesvolle en prettige samenwerking met Weener XL heeft Lakwijk Ilja Sabel een contract aangeboden. Ilja is een technisch vakman met het syndroom van Asperger. Ilja en zijn collega’s moeten daar in de communicatie en samenwerking rekening mee houden. Sophie Peperkamp heeft daar, als coach vanuit Weener XL, een belangrijke, ondersteunende rol in gespeeld.
Mark Lakwijk Directie / HR

Vanuit een succesvolle en prettige samenwerking met Weener XL heeft Lakwijk Ilja Sabel een contract aangeboden. Ilja is een technisch vakman met het syndroom van Asperger. Ilja en zijn collega’s moeten daar in de communicatie en samenwerking rekening mee houden. Sophie Peperkamp heeft daar, als coach vanuit Weener XL, een belangrijke, ondersteunende rol in gespeeld. Ilja heeft zijn draai helemaal gevonden en het gaat zowel in de werkzaamheden als de samenwerking zó goed dat hij vanuit een proefplaatsing een jaarcontract heeft gekregen.

Mark Lakwijk: “Dit zijn goede ontwikkelingen! Ik ben trots op Mitch, Henry en Ger die de begeleiding van Ilja op zich namen en ik ben Sophie dankbaar voor haar vakkundige coaching. Niet op de laatste plaats ben ik trots op Ilja die het heel goed doet. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ilja bij Lakwijk een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

073 6211025
of bekijk onze contactpagina