Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van kunststof en ons bedrijf.

Kunststof beschermkap tegen vandalisme

03 December 2019 Kunststof beschermkap tegen vandalisme Voor een project bij ProRail hebben we samen met onze klant een kunststof beschermkap tegen vandalisme ontwikkeld. Hiermee worden schades door vandalisme aan het informatiemiddel voorkomen.

Nieuwsbrief september 2019

23 October 2019 Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief april 2019

24 April 2019 Nieuwsbrief april 2019

Wij heten welkom: Ilja Sabel

23 November 2018 | Mark Lakwijk Wij heten welkom: Ilja Sabel Vanuit een succesvolle en prettige samenwerking met Weener XL heeft Lakwijk Ilja Sabel een contract aangeboden. Ilja is een technisch vakman met het syndroom van Asperger. Ilja en zijn collega’s moeten daar in de communicatie en samenwerking rekening mee houden. Sophie Peperkamp heeft daar, als coach vanuit Weener XL, een belangrijke, ondersteunende rol in gespeeld.

Lakwijk Kunststoffen: Al 40 jaar een kameleon

23 November 2018 | Mark Lakwijk Lakwijk Kunststoffen: Al 40 jaar een kameleon Dit jaar zijn er redenen genoeg om trots te zijn bij Lakwijk Kunststoffen. Het bedrijf bestaat veertig jaar, Mark Lakwijk (44) staat tien jaar aan het roer en er is een interne verhuizing aan de gang nadat vorig jaar het bedrijfspand van de buurman erbij werd getrokken.

Duurzame inzet van kunststof materialen

23 November 2018 Duurzame inzet van kunststof materialen Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in de kunststofindustrie. De producenten waarmee Lakwijk samenwerkt zijn bijvoorbeeld structureel bezig om de levensduur van hun kunststoffen te vergroten.

Lakwijk bestaat 40 jaar!

23 November 2018 Lakwijk bestaat 40 jaar! Eind 1977 startte Frank Lakwijk met zijn groothandel in kunststoffen vanuit de schuur van het toenmalige woonhuis. Inmiddels zijn we 40 jaar verder en is Lakwijk Kunststoffen en gerenommeerde naam. Niet alleen als leverancier van halffabricaten maar ook als bewerker volgens tekening.

Uitbreiding pand: UPDATE

23 November 2018 Uitbreiding pand: UPDATE Begin 2017 heeft Lakwijk het pand van de buurman op de Moeskampweg bij het eigen pand getrokken. Inmiddels zijn de extra hallen volledig in gebruik genomen voor magazijn en productie. Hiermee is de ruimte voor toekomstige ontwikkelingen veiliggesteld.

Wij zoeken een nieuwe medewerker

05 October 2017 Wij zoeken een nieuwe medewerker Lakwijk heeft behoefte aan een nieuwe collega. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend maar een kandidaat met een achtergrond als interieurbouwer of meubelmaker, zou het best in de functie passen.

Lean management samenwerking met Avans

12 October 2017 Lean management samenwerking met Avans

Orthopedische kunststof toepassing

12 October 2017 Orthopedische kunststof toepassing

Lakwijk breidt uit met met een nieuw pand

12 October 2017 Lakwijk breidt uit met met een nieuw pand Allerlei vormen van communicatie kunnen in kunststof gevormd worden. Dat kan variëren van vlak plaatmateriaal ten behoeve van (reclame-)boodschappen tot aan bewegwijzering, uitgefreesde letters en logo’s, kunstobjecten.

LEAN management filosofie "Biesseplein"

12 October 2017 LEAN management filosofie "Biesseplein"

Richard Alberts over TIVAR HPV

12 October 2017 Richard Alberts over TIVAR HPV

Lakwijk voldoet aan Foodgrade eisen

12 October 2017 Lakwijk voldoet aan Foodgrade eisen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies?

Wij staan u graag te woord

073 6211025
of bekijk onze contactpagina