Kunststoffen voor Sign & Creation

Kunststof en boodschap of emotie… een geweldige combinatie.

Kunststoffen voor Sign & Creation

Allerlei vormen van communicatie kunnen in kunststof gevormd worden. Dat kan variëren van vlak plaatmateriaal ten behoeve van (reclame-)boodschappen tot aan bewegwijzering, uitgefreesde letters en logo’s, kunstobjecten, displays of bijvoorbeeld awards.

Reclame
Kunststof plaatmateriaal wordt al sinds jaar en dag ingezet als drager van reclame-uitingen. Lakwijk kan alle typische fraaie reclamekunststoffen leveren zoals acrylaat (Plexiglas), volkern, polystyreen, geschuimd PVC of andere materialen. Onderscheidend zijn we als er materiaal op maat moet worden geleverd of als er behoefte is aan toegevoegde waarde in de vorm van een bewerking op maat. Daarbij valt te denken aan een gatenpatroon, buigingen, polijsten, verlijmingen of het frezen van contouren. De creativiteit van de klant gekoppeld aan onze functionele creativiteit, kennis van kunststoffen en technische mogelijkheden, opent een wereld van mogelijkheden.

Kunst
Veel kunststoffen zijn gemakkelijk te bewerken en desgewenst verkrijgbaar in allerlei kleuren, waardoor eenvoudig bepaalde vormen of objecten gerealiseerd kunnen worden. Enerzijds worden er kunstobjecten vervaardigd van kunststof, al of niet in combinatie met andere materialen. Beeldhouwen in glashelder plexiglas is daarvan ook een voorbeeld. Anderzijds tot kappen over 3D objecten. Anderzijds wordt glashelder kunststof ingezet om kunstobjecten te beschermen door middel van afdekplaten of fraaie kappen of stolpen.

Jorry Mathot-Stroosnijder
Heeft u vragen over kunststoffen voor sign & creation, wilt u advies?

Jorry Mathot-Stroosnijder (Technische binnendienst) en collega's staat u graag te woord!

073 6211025 jorry@lakwijk.nl